10 (ne)výhod chození se sportovcem

0:40

Buď se přizpůsobíš nebo se zblázníš...“

Život se sportovcem může být dost odlišný od toho "normálního". Pokud jste někdy zažili nebo zažíváte něco podobného na vlastní kůži, určitě se najdete aspoň v jednom bodu.😀A pokud ne, nechť je tento mini článek ukázkou, jak takové soužití může vypadat!



https://cz.pinterest.com/

1) NEVÝHODA
Vše začíná nenápadně, ale už po pár týdnech společného soužití zjistíte, že sportovní oblečení je naprosto všude. A to nemluvím o vybavení jako jsou kola, neopren, lyže...

2) VÝHODA
Máte dobře vypadající polovičku. Při pohledu na přítele vaší kamarádky, který oplývá pivním pupkem a začíná fotrovatět, si říkáte, že tohle u vás nehrozí.

3) NEVÝHODA/VÝHODA

Dobře vypadající polovičku může chtít vedle sebe i váš protějšek. Pokud jste lenoch od přírody, moc se vám to zamlouvat nebude. Ale pokud jste člověk akční, požadavek oceníte a rádi přijmete.

4) VÝHODA
Z nakupování sportovního oblečení se může stát nová vášeň! Navíc pokud sdílíte stejné pocity nemusíte se ospravedlňovat, proč jste si museli pořídit další běžecké kalhoty.

5) NEVÝHODA
Jestliže je váš přítel např. cyklista riskujete, že bude mít vždy hladší nohy než vy. Dále budete trpět nedostatkem žiletek, především těch ostrých. No prostě si většinu roku přijdete jak jeskynní žena.

6) VÝHODA

Pokud vám nevadí hektičtější život, oceníte cestování na závody a věci s tím spojené. Samozřejmě poznávání nových míst a lidí. 

7) NEVÝHODA
Někdy se bohužel může stát, že se váš sportovec/kyně zraní. Péče o něj je tedy na vás. Pokud se jedná o úraz jako např. zlomené obě nohy a fungování na vozíčku, které jsem si s přítelem zažila já, je to opravdová zkouška vztahu. 

8) VÝHODA
Sportovci jsou pro každou aktivitu, takže se vám málokdy stane, že byste strávili den sezením u televize nebo slyšeli větu: 
„Tohle se mi dělat nechce.

9) NEVÝHODA
Tréninky partnera/ky jsou na prvním místě. Nejdřív práce, potom zábava. Občas se stane, že ani o víkendu na sebe prostě nemáte čas. 

10) VÝHODA
Asi největší výhodou je poznání úplně nového světa. Otevřou se vám nečekané možnosti a zjistíte, že se vám život obrátil vzhůru nohama. A pokud tomu všemu propadnete tak jako já, a máte možnost sdílet stejný zájem, jste v podstatě šťastný člověk.😊
                                                                                                                                          

                                                                                                         

You Might Also Like

0 komentářů

Oblíbené

Like us on Facebook